VIDEO Shaq pitao LeBrona je li on najveći ikada. Evo što mu je odgovorio

Foto: Screenshot

LeBRON JAMES postao je noćas najbolji strijelac u povijesti NBA lige. Nakon svih rekorda koje je porušio LeBron je srušio i onaj za koji se smatralo da ga nitko neće dostići, a to je broj poena u karijeri. S 38 poena protiv Oklahoma Cityja James je prestigao učinak Kareema Abdul-Jabbara, koji je NBA karijeru 1989. godine završio s ubačenih 38.387 poena. LeBron ih je do sad ubacio 13 više.

James je nakon utakmice videokonferencijom gostovao u studiju TNT-ja, u kojemu je razgovarao sa sugovornicima među kojima je bio i Shaquille O'Neal. Shaq je na kraju razgovora pitao LeBrona je li on sad G.O.A.T, odnosno najveći košarkaš u povijesti tog sporta.

"To je na drugima da procijene, ali će svakako biti zabavna rasprava među brojnim ljubiteljima košarke", počeo je LeBron, a Shaq ga je prekinuo:

"Želim to čuti od tebe. Želim da kažeš da jesi, sad je tvoja prilika."

"Haha. Slušaj, frajeru. Ja ću uvijek odabrati sebe u tim raspravama i reći ću da sam ja najbolji koji se ikad bavio ovim sportom. Svatko će imati svojeg favorita, ali ja znam što donosim na parket svake večeri i što sam u stanju napraviti. Uvijek sam se osjećao najboljim ikad, ali puno je tu još velikih igrača i drago mi je da spadam među njih", rekao je LeBron.

 

Pročitajte više