Video - Sharbini zabio za Armadu: "Izgubija si prvenstvo na Kantridi - vrati se na početak"

AKCIJA braće Sharbini srušila je Hajdukove nade o osvajanju prvenstva. U 90 minuti, pri rezultatu 1:1 Anas je prošao po lijevom boku i odlično poslužio brata Ahmada koji je čekao u sredini. Stariji Sharbini je bio neumoljiv i slavlje Riječana je moglo početi.

Ahmadu je posebno drago jer je pogodak zabio na obljetnicu Armade, devetog svibnja riječka navijačka skupina je proslavila 22 godine postojanja.

"Ovo mi je najdraži pogodak u karijeri, pogotovo jer je Armada slavila rođendan. Htio sam im posvetiti pobjedu i u sedamdesetoj minuti sam pomislio da bi bilo lijepo u devedesetoj zabiti za pobjedu. Na moju sreću, to se i dogodilo. Zaslužili smo proslaviti pobjedu protiv Hajduka i u tome se nećemo štedjeti", rekao je Ahmad Sharbini.

Nakon zabijenog gola Ahmad je skinuo majicu, potrčao prema Torcidi i pokazao tetovažu brata na prsima.

"Krenuo sam prema našim navijačima, ali sam se onda usput okrenuo prema tribini gdje su smješteni gostujući navijači. Nadam se da mi nitko to neće zamjeriti, nema ništa loše u tome. Ali najvažnije je da smo došli do tri boda. Zasluženo smo slavili iako je Hajduk imao svojih prilika. Treba reći i da nam sudac kod 0:0 nije svirao čisti penal", zaključio je stariji Sharbini.

Nakon gola kojim je Sharbini srušio Hajdukove nade, navijači na riječkom stadionu su transparentom proučili: "Izgubija si prvenstvo na Kantridi - vrati se na početak", aludirajući na verziju igre .

M.Pa.
Foto: Tea Cimaš (Cropix)

Pročitajte više