hrvatski nogometaši

VIDEO Show Ljubičića na otvaranju prvenstva. Prvo je asistirao, a onda i lijepo zabio

Foto: LASK Linz

MARIN LJUBIČIĆ nastavlja s odličnim igrama u dresu LASK-a koji ga je ove sezone posudio od Hajduka. Mladi napadač je u prvoj utakmici u kupu zabio hat-trick, a danas je u susretu 1. kola austrijske Bundeslige asistirao za vodeći gol LASK-a koji je pobijedio Austriju iz Klagenfurta 3:1.

Ljubičić je u 14. minuti prihvatio odbijenu loptu na 40 metara od gola i sjurio se u šesnaesterac. Stoper mu je uklizao u blok, ali ga je Ljubičić prevario lijepom fintom i onda je želio pucati po golu. No, to je učinio loše pa se lopta odbila do Nakamure kojemu nije bilo teško zabiti za vodstvo LASK-a.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ LJUBIČIĆEVU SRETNU ASISTENCIJU

LASK je u 28. minuti poveo 2:0 golom Goigingera, a odmah na otvaranju drugog poluvremena Ljubičić je zabio svoj prvi ligaški gol. Igrala se 49. minuta kad je Nakamura uzvratio Ljubičiću za asistenciju kod prvoga gola. 

Japanac je odlično prošao po lijevoj strani i savršno ubacio na peterac. Ljubičić je pratio čitavu akciju i onda lijepo, u padu, zakucao loptu u gol za 3:0 i svoj prvi ligaški gol. U igri je bio do 61. minute kad ga je zamijenio Koulouris.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ LJUBIČIĆEV GOL

Pročitajte više