VIDEO Šou Luke Jovića u Konferencijskoj ligi. Potopio je Portugalce

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Fiorentine uvjerljivo su slavili s 4:0 na gostovanju kod portugalske Brage u prvom dvoboju doigravanja za osminu finala Konferencijske lige. Viole su razbile Bragu, koja je prvi šok doživjela u prvoj minuti nadoknade prvog dijela, kada je zabio Srbin Luka Jović.

U 55. minuti uslijedio je crveni karton domaćem igraču Vitoru Tormeni, a Fiorentina je to iskoristila te zabila još tri gola. Još jedan je upisao Jović, a preostala dva Brazilac Arthur Cabral. Kod talijanske momčadi nije igrao Josip Brekalo zbog ozljede. 

Trabzon i Qarabag slavili, Bodo i Lech bez golova

Turski Trabzonspor uspio je minimalno slaviti s 1:0 i protiv švicarskog Basela na svom terenu, a jedini pogodak na utakmici postigao je Danac Jens Striger Larsen u 65. minuti. Azerski Qarabag je istim rezultatom slavio kod kuće protiv belgijskog Genta, golom Leandra Andrada iz Zelenortskih otoka u 78. minuti. U 51. minuti domaći igrač Ramil Šejdajev je promašio kazneni udarac.

Na utakmici norveškog Bodo/Glimta i poljskog Lecha nije bilo golova. Za Lech je cijelu utakmicu odigrao bivši igrač Hajduka Antonio Milić. Uzvrati su na rasporedu sljedeći četvrtak.

Pročitajte više