ZANIMLJIVOSTI

VIDEO Spider-Man utrčao na parket za vrijeme košarkaške utakmice i izazvao kaos

Screenshot: Twitter

FILIPINI ovih dana svjedoče finalnoj seriji košarkaškog doigravanja između San Miguela i Magnolije, a peta utakmica završila je kako sigurno nitko nije očekivao. 

Tri minute prije kraja, pri rezultatu 84:78, u teren je upao gledatelj prerušen u kostim Spider-Mana. Utrčao je u teren i zaletio se u Junea Mara Fajarda, košarkaša San Miguela i najveću zvijezdu lige. 

Nakon toga se zabio u još jednog igrača i završio na parketu, a zabio se i u trećeg kad je pokušao pobjeći s parketa. Osiguranje utakmice uhvatilo ga je i skinulo mu masku, ali to im nije pomoglo da ga identificiraju pa su pomoć potražili preko društvenih mreža. 

Navodno je riječ o 31-godišnjem Paolu G. Felizartu koji je na parket utrčao kako bi digao svoj glas uoči izbora, zakazanih za 13. svibnja. Prilikom upada u teren kod sebe je imao komad kartona na kojem je pisalo "glasajte za ljubav" i "budućnost je u našim rukama".

"Samo sam želio poslati poruku jer nas čekaju izbori. Samo želim da se svi volimo. Moja poruka je ljubav i nisam htio ozlijediti Fajarda. On se zabio u mene", rekao je Spider-Man nakon uhićenja. Video njegovog utrčavanja na teren možete pogledati OVDJE

 

Pročitajte više