VIDEO Talijanska zvijezda još jednom pokazala koliko obožava Modrića

Foto: Profimedia

TALIJAN Nicolo Zaniolo (24) još jednom je pokazao koliko cijeni hrvatskog kapetana Luku Modrića (38). U kratkom TikTok videu Aston Villa je ispitivala svoje nogometaše o tome koji im je najdraži dres koji su dobili u razmjeni nakon utakmica. Zaniolo je istaknuo da je to Modrićev, a iza svega se krije velika gesta hrvatskog veznjaka.

Zaniolo je igrao protiv Modrića u Ligi prvaka 2020. godine, a Modrić ga je zapamtio kao sjajnog ofenzivca. Zaniolo je prije četiri godine doživio tešku ozljedu koljena, a Modrić mu je odmah poslao poruku podrške: "Modrić mi je poslao poruku odmah nakon što sam zaradio ozljedu. Dva puta smo se susreli i tražio sam ga dres. Javio mi se i to mi je bila velika čast, dobiti poruku od igrača poput njega."

Zaniolo ove sezone igra na posudbi u Aston Villi iz Galatasaraya. Ima 32 nastupa i tri gola kroz 1085 minuta. U karijeri je još igrao za Inter i Romu, a za Italiju ima 17 nastupa i dva gola.

@avfcofficial The squad tell us their best shirt-swaps… 👀 #AstonVilla #AVFC #PremierLeague #Football #Ronaldo #Messi ♬ original sound - avfcofficial

Pročitajte više