NAVIJAČI

VIDEO Torcida s tri autobusa krenula za Petrinju, skupili još jedan šleper pomoći

Foto: Čitatelj Indexa

NAKON što su Splićani danas već nakrcali dva šlepera s potrepštinama i humanitarnom pomoći, Hajdukovi navijači nastavljaju s pomaganjem područjima pogođenim u potresu.

Podsjetimo, ranije danas su u  Vrančićevoj ulici u Splitu nakrcali šlepere s potrepštinama koji su u ovom trenutku prijeko potrebni Siščanima, Petrinjcima i drugima.

Torcida tu nije stala. Na službenim stranicama objavili su poziv svim svojim članovima da pomognu u akciji čišćenja grada koji počinje sutra ujutro. Kako doznajemo, tri autobusa Torcide su večeras krenula u pogođena područja. 

"Obavijest!

S obzirom na situaciju koja se dogodila u gradu Petrinji i okolici, Torcida Split je stavila svoje ljude na raspolaganje za pomoć.

Zvali su nas da sudjelujemo u akciji čišćenja grada koja počinje sutra ujutro.

Svi koji su zainteresirani odazvati se ovoj akciji, riješeno je nekoliko autobusa te vas pozivamo da nam se priključite.

Polazak je večeras u 22:00 sata sa Solinske ulice u Splitu.

Također vas molimo, lopate i drugi alat donesite u Klub navijača prije polaska autobusa.

Vidimo se!", objavila je Torcida na službenim stranicama.

Obavijest! S obzirom na situaciju koja se dogodila u gradu Petrinji i okolici, Torcida Split je stavila svoje ljude na...

Objavljuje Torcida SplitUtorak, 29. prosinca 2020.

Uz autobuse s članovima Torcide iz Splita je krenuo i šleper s potrepštinama, a vozilo je ustupio Josip Grabovac koji će dovesti pomoć do Petrinje. 

BBB, Funcuti, Armada, Kohorta i druge navijačke skupine čitav dan pomažu sugrađanima u nevolji. Jako brzo su se organizirali i ponovno su bili među prvima na licu mjesta.

BBB

Funcuti

Pročitajte više