MIKE TYSON

VIDEO Tyson je prvi udarac u životu zadao tipu koji je njegovom golubu otkinuo glavu

Foto: Instagram / Mike Tyson

MIKE TYSON više je puta javno govorio o svojoj ljubavi prema golubovima i fanovima na društvenim mrežama pokazivao svoje golubarnike. Ovaj put otišao je i korak dalje i objavio nekoliko snimki na kojima pozira s jednim od svojih golubova i ljubi ga.

U nastavku videa legendarni boksač pokazuje drugi golubarnik unutar same kuće i očito uživa dok ptice lete oko njega.

Čovjeka je prvi put udario jer je otkinuo glavu njegovoj prvoj ljubavi

Tyson je kao boksač prema ljudima u ringu bio nemilosrdan. Istim ovim ustima Evanderu Holyfieldu odgrizao je i komad uha, ali životinje je oduvijek obožavao, a posebno golubove. U jednom je starom intervjuu čak objasnio kako je zbog goluba prvi put u životu udario čovjeka.

"Volio sam golubove otkako mi je bilo devet godina, oni su bili moj bijeg. Bio sam debeo i ružan, druga djeca su me stalno zadirkivala, a jedina radost bili su mi golubovi", rekao je jednom Tyson, podsjeća The Sun.

"Kada sam imao 10 godina, taj tip je otkinuo glavu mom golubu. Ta ptica bila je prvo što sam volio u životu. Tada sam zadao svoj prvi udarac", ispričao je Iron Mike, koji navodno ima čak oko 1000 golubova, a svojedobno je na održavanje trošio 400.000 dolara mjesečno.

Pročitajte više