VIDEO UEFA objavila Modrićev trk iz 85. minute kojim je spasio Real u Ligi prvaka

Screenshot: X

UEFA je na društvenim mrežama, dva dana nakon polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj je Real Madrid pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale, podsjetila na potez Luke Modrića (38) iz 85. minute. Hrvatski vezni igrač izveo je korner na jednoj strani stadiona nakon kojeg su Bavarci krenuli u kontru kojom su mogli povećati vodstvo na 2:0 i gotovo riješiti pitanje pobjednika.

Konrad Laimer je poslao loptu za Aleksandra Pavlovića, koji je mogao sam doći pred golmana Andrija Lunina, ali mu je Modrić dotrčao iza leđa i u zadnji trenutak presjekao dodavanje i spasio Real. "Modrić: izvede korner, trči natrag i vrati posjed", stoji u opisu snimke koju je UEFA objavila.

Modrić u utakmici s Bayernom nije bio u početnom sastavu, već ga je trener Carlo Ancelotti uveo u 39. minuti. Madridska momčad u dramatičnoj završnici je golovima Joselua iz 88. i 91. minute došla do velikog preokreta i plasmana u finale Lige prvaka, u kojem će igrati protiv Borussije Dortmund. 

VIDEO: Arena Sport

Modrić je legenda Reala u kojem je od 2012. godine i s kojim je osvojio mnoštvo trofeja, od kojih je pet u Ligi prvaka. Eventualno slavlje nad dortmundskom Borussijom donijelo bi mu šestu titulu u elitnom klupskom natjecanju. Ugovor mu istječe na kraju sezone i nije poznato hoće li ga produljiti i ostati ili otići na pragu 39. rođendana.

Pročitajte više