MMA

VIDEO UFC-ova Crna Zvijer slučajno dobila suparnikovu hranu pa pljunula u nju

Foto: Twitter

DERRICK LEWIS, UFC-ov borac i jedan od najopasnijih MMA teškaša na svijetu, u noći sa subote na nedjelju ima novi veliki meč.

Borit će se s ruskim borcem Aleksejem Olejnikom. S obzirom na to da je Crna Zvijer, kako je Lewisu nadimak, opasan udarač i nokauter, a Olejnik jedan od najboljih parteraša na svijetu, očekuje nas vrlo zanimljiv sudar stilova.

Lewis je trenutno četvrti borac na UFC-ovoj rang ljestvici teškaša, a Olejnik deseti, što znači da će pobjednik ove borbe napraviti veliki korak prema eventualnoj šansi za titulu. 

Borba se održava u Las Vegasu, a UFC ondje provodi rigorozne mjere zbog pandemije koronavirusa. Borci su izolirani uoči borbe i imaju vrlo ograničen kontakt s vanjskim svijetom. UFC-ov sponzor Trifecta im u ovakvim okolnostima dostavlja hranu kako borci ne bi napuštali svoju kuću. 

Trifecta je hranu ruskog borca zabunom dostavila Lewisu, a on je to iskoristio kako bi u nju pljunuo. Sve je snimio i objavio na svom Twitteru.

"Ovo je hrana od Aleks... Kako god se zove. Bitno je da dobije hranu uoči borbe. Ovo izgleda jako dobro, samo nedostaje malo okusa. Dodat ću ga", rekao je Lewis prije nego što je pljunuo u suparnikovu hranu pa je dodao: "On je iz Rusije. Ondje nemaju ovakvu hranu, vjerojatno neće ni skužiti."

Nekoliko desetina fanova prozvalo ga je na društvenim mrežama. Iako je jasno kako ta hrana neće završiti kod Olejnika, smatraju kako je bacanje i omalovažavanje hrane ružna gesta.

Pročitajte više