MMA

VIDEO Uhićen jedan od najboljih boraca u povijesti, pijan urlao i rasistički vrijeđao

Foto: Screenshot

B.J. PENN, bivši prvak UFC-a u lakoj i welter kategoriji te borac koji je nekad smatran jednim od najboljih na svijetu, u velikim je problemima sa zakonom. Na YouTubeu se pojavila snimka njegovog uhićenja blizu privatnog poslovnog prostora na Havajima.

Penn je uhićen zbog vožnje pod utjecajem nedozvoljenih sredstava, a na snimci se vidi kako ga policija privodi dok on urla u smjeru osobe koja je snimila incident. Teško je reći što je točno Penn vikao, ali jasno se čuje uvredljiva riječ za crnce, kao i "ti jebeni glupane".

"Nakon dolaska na mjesto incidenta policija je ispitala svjedoke i saznala da je Penn stigao ranije u Toyoti. Prije dolaska policije 42-godišnjak je vrlo glasno pričao s osobljem. Nakon toga se odvezao na nesmotren i opasan način. Uskoro se vidjelo da je pod utjecajem opojnih sredstava te je priveden", stoji u izvješću lokalne policije.

Pennu ovo nije prvi incident sa zakonom. Prije dvije godine odradio je posljednju borbu u UFC-u, a organizacija je odlučila s njim raskinuti ugovor nakon što je snimljen u uličnoj tučnjavi ispred striptiz bara.

Pročitajte više