VIDEO Utakmica života Danija Olma. Zabio pa tri puta asistirao u prvom poluvremenu

Foto: Profimedia

DANI OLMO igra svoju najbolju utakmicu u karijeri. U polufinalu njemačkog Kupa briljirao je za RB Leipzig u 5:1 pobjedi protiv Freiburga. Bivši nogometaš Dinama je u prvom poluvremenu uspio upisati jedan pogodak i namjestiti čak tri pa je Leipzig na poluvrijeme otišao s 4:0.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL OLMA

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol je krenuo od prve minute u dresu RB Leipziga, ali nije imao tu sreću da se upiše u neki od pogodaka kod kojih je ključni čovjek bio njegov dobar prijatelj i dugogodišnji suigrač još od dana kad su igrali u Dinamu.

Olmo je u 11. minuti susreta doveo svoju momčad u vodstvo kad je sjajno ispratio ubačaj Halstenberga i glavom pospremio loptu u mrežu. Dvije minute kasnije je proigrao Henrichsa koji je zabio za 2:0. U 37. minuti dvoboja je upisao drugu asistenciju, ovoga puta za Szoboszlaija. Četvrti pogodak je na Olmovu asistenciju zabio Christopher Nkunku.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVU ASISTENCIJU OLMA, OVDJE ZA DRUGU I OVDJE ZA TREĆU

U drugom dijelu susreta vidjeli smo još dvije zanimljive situacije. Prva se dogodila u 58. minuti kada je Joško Gvardiol isključen zbog prekršaja na zadnjem igraču tijekom Freiburgovog kontranapada, a druga je bio gol Szoboszlaija za 5:1 u 97. minuti.

Pročitajte više