Zion Williamson

VIDEO Zion Williamson brutalnim zakucavanjem najavio povratak na parket

Foto: EPA

NBA ZVIJEZDA Zion Williamson nije ove sezone još zaigrao za svoju momčad New Orleans Pelicanse, no videom na društvenim mrežama najavio je da bi se mogao uskoro vratiti na parket. Williamson je objavio video brutalnog zakucavanja, u kojem je loptu odbio od table, provukao ju kroz noge i onda zakucao.

Krilo New Orleansa u trećoj je godini u NBA ligi doživjelo ozljedu desnog stopala. To je Ziona spriječilo da ove sezone nastupi, no moguće je da će se još pojaviti u dresu Pelicansa kojima je do kraja sezone preostalo deset utakmica regularne sezone, a onda i eventualni nastup u play-innu, odnosno kvalifikacijama za posljednja dva mjesta u doigravanju. Trenutno su na desetom mjestu Zapadne konferencije s omjerom pobjeda i poraza 30-42.

Williamson je u svoje tri NBA sezone skupio 85 nastupa. U prvoj sezoni zaigrao je u samo 24 utakmice jer je morao pauzirati zbog ozljede koljena. U prosjeku je u toj prvoj sezoni zabijao 22.5 poena po utakmici, dok je u svojoj drugoj sezoni u prosjeku zabijao 27 poena po utakmici. 

 

Pročitajte više