VIDEO Zubčić o HNL-u i okladi s Gojom: Na zimu će biti minus dolje u Splitu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

POZNATO je da je hrvatski skijaški reprezentativac Filip Zubčić veliki navijač Dinama i da je hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Gojo strastveni navijač Hajduka. Sad je otkriveno i da su se njih dvojica okladili na uspjehe tih klubova već do kraja prvog dijela sezone.

Otkrio je to Zubčić u gostovanju u Dinamovom podcastu potvrdivši: "Sigurno ćemo osvojiti prvenstvo ove godine, to uopće nije upitno. Već sada kada odigramo ovu tekmu koja nam fali bit ćemo prvi. Kladio sam se s Bornom Gojom, on je siguran da će oni biti prvi na polusezoni, rekao sam mu: Jesi li ti lud, stari? Nema šanse! Mislim da će već na zimu biti minus dolje u Splitu."

Zubčić svoju privrženost Dinamu ne skriva pa je tako snimljen i na Camp Nouu na kojem je gledao utakmicu između Barcelone i Real Madrida u trenutku kad je pozirao sa šalom na kojem je pisalo da voli Dinamo. Ni Gojo ne skriva što mu Hajduk znači pa je tako jednom prilikom na pitanje bi li radije osvojio Davis Cup ili da Hajduk bude prvak bez previše razmišljanja odgovorio: "Da Hajduk bude prvak. Tenis igram možda zadnjih 10 godina, dok cijeli život sanjam da Hajduk bude prvak."

Pročitajte više