VIDEO Zvezdin golman obranio čuda i onda pacerski kiksao kod dva gola Cityja

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY je u ludoj utakmici 1. kola skupine G Lige prvaka pobijedio Crvenu zvezdu 3:1. Srpski prvak je na Etihadu šokirao Manchester City golom Bukarija za 1:0 u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Europski prvak imao je 22 udarca na gol u prvom poluvremenu, Srbi jedan, ali taj jedan bio je dovoljan za vodstvo.

No, ono je trajalo samo do 47. minute, kad je Julian Alvarez zabio za 1:1. Zvezdin golman Omri Glazer je dotad obranio apsolutno sve domaćinima, ali je onda primio nesretan gol. Haaland je lijepo proigrao Alvareza, Glazer mu se bacio u noge u pokušaju da odbije loptu, ali ju je promašio i Argentinac ju je proslijedio u gol za 1:1.

City je okrenuo u 60. minuti golom Juliana Alvareza nakon katastrofalne reakcije Glazera. Julian Alvarez izveo je slobodan udarac iskosa s lijeve strane i ubacio, Glazer je izašao na ubačaj, ali je promašio boksanje i skrenuo loptu u vlastiti gol za 2:1.

City je potpuno dominirao u nastavku i pobjedu je potvrdio lijepim golom Rodrija za 3:1 u 73. minuti susreta. Inače, City je utakmicu završio s nevjerojatnih 37 udaraca na gol od kojih čak 16 u okvir.

Pročitajte više