VIDEO "Zvijer" u Zagrebu: Bob Sapp bacao high kickove i družio se s fanovima

 Foto: Screenshot

BOB SAPP se vratio u Hrvatsku, ovaj put kao gost Munja Fighting Championship priredbe koja će se održati 21. siječnja u zagrebačkoj “Kutiji šibica”.

“Zvijer” se ovom prigodom neće naći u ulozi borca, već mu je dodijeljena ona domaćina, a jedan od zadataka mu je rad na promociji eventa. Tako je Sapp kao zapravo najveća zvijezda priredbe posjetio i zagrebački American Top Team gdje je bacio pokoji udarac, upoznao borce te se družio s fanovima.

Borilačka legenda i showman, američki profesionalni hrvač, glumac, komičar i bivši igrač američkog nogometa ponajprije poznat po svojoj kickbox i MMA karijeri, stigao je u Zagreb na borilački spektakl “Munja Fighting Championship - MFC“.
 

U glavnoj borbi MFC večeri nastupit će Matej “DoKoske” Truhan u dvoboju velter kategorije do 77 kg protiv Ronalda Paradeisera. MFC je potvrdio i sve borce i u jednoj će večeri imati 10 borbi vrhunskih hrvatskih i regionalnih MMA boraca prema strogim MMA pravilima. Uz MMA borbe ovaj borilački spektakl pratit će i dodatan zanimljiv borilački sadržaj poput borbi u viteškim kostimima.

Finalni popis boraca (Fight Card) koji će se u subotu susresti na MFC spektaklu u zagrebačkoj Kutiji šibica:

BORBE MFC 2017:
Stanislav Krofak VS. Nemanja Radulović (77kg)
Ivica Jakopic VS. Danijel Aranđelović (77kg)
Pleurat Smajli VS. Blažo Dardov (77kg)
Tigo Giljević VS. Ace Arsov (93kg)
Matija Blažičević VS. Filip Božinovski (70kg)
Andreo Kolić VS. Nikola Arsov (77kg)
Filip Gačeša VS. Marko Malinić (84kg)
Ivan Erslan VS. Muhamed Mahmić (93kg)
Zoran Dođ VS. Mirza Sendić (77kg)
Dejan Stefanovski VS. Sinša Damjanović (84kg)
Ivica Trušček VS. Borche Talevski (77kg)

BORBA VEČERI MFC 2017:
Matej Truhan VS. Ronald Paradeiser (77kg)

Borbe 21. siječnja u dvorani Kutija šibica počinju u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 100 kuna u prodaji su putem interneta na www.ENTRIO.hr, na ENTRIO prodajnim mjestima (Zagreb: AQUARIUS CD Shop – Varšavska; poslovnice ATLAS – Teslina i Zrinjevac; Croatia Records – Bogovićeva) uz određeni broj ulaznica i na samom ulazu u dvoranu. 

Pročitajte više