VIDEO Zvijezda Barce zamijenila Modrića za Davida Guettu: Vrlo su slični

Screenshot: Twitter

BARCELONA je prošlog vikenda nakon četiri godine čekanja osvojila naslov prvaka Španjolske. Taj se pothvat danima slavio na ulicama grada, a kad su se igrači oporavili od svih proslava, krenuli su s gostovanjima i intervjuima u medijima. Jedno gostovanje je Pedri odradio u jednoj zabavnoj emisiji na španjolskoj televiziji.

Ta emisija je jedna vrsta kviza u kojem gosti odgovaraju na pitanja, ali i sudjeluju u različitim igrama koje testiraju njihovo znanje i pamćenje. Tako je Pedri ovoga puta testirao sebe prema tome koliko dobro pamti lica poznatih osoba. U jednom trenutku se na ploči na kojoj su bila lica koja je potrebno prepoznati našao i Luka Modrić.

Pedriju su na nekoliko sekundi pokazali kolaž u kojem su bile fotografije hrvatskog kapetana Luke Modrića i svjetski poznatog DJ-a Davida Guette, a onda su ga pitali tko se nalazi na fotografiji na kojoj je bio Guetta. Pedri je rekao da je riječ o Modriću što je, naravno, bio pogrešan odgovor. "Vrlo su slični", rekao je Pedri kroz smijeh kad su mu rekli da je promašio.

Pročitajte više