EUROPA LIGA

Villarrealov veznjak prokomentirao pobjedu protiv Dinama

Foto: EPA

DINAMOV nastup u Europi završio je u četvrtfinalu Europa lige u kojem je Villarreal s 1:0 u Zagrebu i 2:1 kod kuće u uzvratnoj utakmici izborio prolaz među posljednja četiri u natjecanju.

Villarrealov vezni nogometaš Dani Parejo (31) izjavio je nakon utakmice s Dinamom u četvrtak kako je njegova momčad zasluženo prošla u polufinale Europa lige jer je u dvije četvrtfinalne utakmice bila bolja od hrvatskog prvaka.

"Uoči utakmice bili smo svjesni važnosti utakmice i onoga što nas čekalo u njoj. Zato smo izašli kako bismo pobijedili i u uzvratu. Tijekom susreta smo imali inicijativu, a premda su nam zabili gol, smatram da smo bili bolji u ove dvije utakmice", izjavio je Parejo u obraćanju medijima podno stadiona u Villarrealu.

Villarreal je dosad pobijedio u 11 utakmica Europa lige dok je na gostovanju kod izraelskog Maccabija u grupnoj fazi natjecanja odigrao 1:1. Ove sezone niti jednom nije izgubio u ovom natjecanju. U dosadašnjih osam europskih četvrtfinala pet puta je izlazio kao pobjednik.

Pročitajte više