Viralan video. Ovo je legenda Reala rekla prije sezone, sve je točno

Foto: EPA

DANI CARVAJAL, Realova legenda s više od 400 nastupa i 23 trofeja za klub sa Santiaga Bernabeua, ponovno je postao hit na internetu nakon što su korisnici društvenih mreža počeli dijeliti njegovu izjavu iz predsezone. Dao ju je nakon poraza 0:3 od Barce u pripremnoj utakmici.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ CARVAJALOVU IZJAVU

Ousmane Dembele, Fermin Lopez i Ferran Torres bili su strijelci u Barceloninoj pobjedi u ljeto prošle godine u Dallasu. Lopez je jučer ponovno bio strijelac, a to je jedina uočljiva sličnost s lanjskom utakmicom nakon što je Real sad pobijedio 3:2.

Ancelotti poput Schustera i Zidanea

Štoviše, Real je u oba ovosezonska El Clasica pobijedio Barcelonu, a to je tek treći put u posljednjih 39 godina da je u tome uspio. Isto je bilo u sezonama 2007./08. pod vodstvom Bernda Schustera i 2020./21. kad je na Realovoj klupi sjedio Zinedine Zidane.

Izjava Carvajala koja se ponovno dijeli društvenim mrežama glasi: "Uvjeren sam da ćemo ih pregaziti u službenim utakmicama. Navijači se mogu opustiti. Kad dođe trenutak istine, pregazit ćemo ih."

Iako je Barcelona imala vodstvo u oba ligaška ogleda i oba izgubila, ne može se reći da je Real pregazio najvećeg suparnika, ali Carvajalova prognoza o pobjedama bila je točna. Dio o "gaženju" možda se može prenijeti tek na utakmicu finala Superkupa, u kojoj je bilo 4:1 za Real.

Pročitajte više