Vlašić briljirao za Torino. Pogledajte kako je namjestio dva gola

Foto: EPA

HRVATSKI reprezentativni veznjak Nikola Vlašić upisao je dvije asistencije u 4:0 (1:0) gostujućoj pobjedi Torina protiv Spezije u susretu pretposljednjeg, 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Nakon što je Wisniewski (24-ag) autogolom sredinom prvog poluvremena doveo Torino u vodstvo, u nastavku su Ricci (72) i Ilić (76) u razmaku od samo četiri minute preciznim udarcima s vrha kaznenog prostora povisili na 3:0.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE

Prvi put Vlašić je proslijedio loptu do Riccija, dok je u drugom navratu naš reprezentativac uposlio strijelca Ilića povratnom loptom. Konačni rezultat postavio je Karamoh (90+6) na isteku sudačke nadoknade. Vlašić je odigrao čitav susret za Torino.

Torino je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto s 53 boda, dva više od devete Monze, te se još uvijek može nadati nastupu u Europi sljedeće sezone, dok je Spezia u vrlo nezavidnoj poziciji, ostala je 17. s 31 bodom, jednim više od 18. Verone, koja se nalazi u zoni ispadanja. No Verona do kraja sezone još ima dvije utakmice, u nedjelju na svom terenu protiv Empolija te u sljedećem kolu u gostima kod Milana, dok će Spezia odigrati još samo jedan susret u gostima kod Rome za osam dana.

Pročitajte više