Vlašić otkrio kome je posvetio penal protiv Japana

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativac Nikola Vlašić bio je precizan s bijele točke u raspucavanju protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru. "Penal sam posvetio navijačima Torina. U Torinu se osjećam kao doma, stvarno sam jako sretan. Htio sam pucati prvi, imao sam samopouzdanja, trenirao sam penale dva dana prije utakmice", rekao je 25-godišnji Vlašić u intervjuu za La Gazzettu dello Sport. 

Podsjetimo, Vlašić je ljetos došao na posudbu u Torino iz West Hama te je postao jedan od glavnih igrača talijanskog kluba, koji ga na kraju sezone može otkupiti. Izbornik Zlatko Dalić u Kataru ga je koristio u tri utakmice, a iduću će Hrvatska igrati u petak u 16 sati protiv Brazila u četvrtfinalu.

"Želimo ići što je dalje moguće. Brazil je fantastična reprezentacija, imaju dvije momčadi, ali mi možemo igrati protiv svakoga", izjavio je Vlašić. "Dijelim ovu radost s navijačima Torina, odlični su. Prihvatili su me otkako sam došao u klub. Sretan sam u Torinu, svi mi govore da ostanem. Pričekajmo ljeto pa ćemo vidjeti što će se dogoditi", dodao je Vlašić.

 

Pročitajte više