regija

Vođa Delija usred utakmice ušao u teren i prekinuo susret pa zapalio baklju

Foto: Screenshot

IAKO se utakmica 1. kola kupa Srbije između Crvene zvezde i Zlatibora trebala održati pred praznim tribinama, na njoj su se ipak okupili domaći navijači, neslužbeno kako bi obilježili desetu godišnjicu smrti njihovog kolege Branislava Zeljkovića Zelje, pišu srpski mediji, a tom su prigodom na sjevernoj tribini razvili zastavu s njegovim likom.

Crvena zvezda je pobijedila 4:2, ali tek nakon velikog preokreta. Na poluvremenu su gosti vodili 1:0.

Zbog događaja na terenu ili zbog obilježavanja obljetnice na poluvremenu je nastao kaos. Vođa Delija Vladimir Šavija spustio se na atletsku stazu i održao govor igračima.

U 50. minuti opet se spustio na teren i došetao do klupe, gdje su ga kamere prikazale u razgovoru s trenerom Stankovićem i golmanom Borjanom, a prekid se, slučajno ili ne, poklopio s lakšom ozljedom domaćeg igrača. Stigao je delegat, zatim i policija, a nakon nekoliko minuta sve je ipak mirno riješeno. Šavija je zagrlio Stankovića, vratio se na tribinu i zapalio baklju.

Govor na početku očito nije dobro djelovao na Zvezdine igrače jer je Zlatibor u 56. minuti poveo 2:0 i taj rezultat držao do 70. minute, no uslijedio je veliki preokret. Zvezda je u sljedećih 15 minuta zabila četiri gola i pobijedila 4:2.

Pročitajte više