Vojnović o prvoj utakmici Hrvatske na Opus Areni: Atmosfera je bila kilava

Foto: Davor Javorovic, Igor Soban/PIXSELL

HRVATSKA je na osječkoj Opus Areni izgubila od Turske 0:1 u sedmom kolu skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Odlučujući pogodak postigao je Baris Yilmaz u 30. minuti. Hrvatskoj reprezentaciji to je prvi poraz u skupini te je sada pala na drugo mjesto s 10 bodova. Turska je vodeća s 13, ali i utakmicom više od Hrvatske. Na Euro u Njemačkoj idu dvije prvoplasirane reprezentacije, a Hrvatska će sljedeću utakmicu igrati u nedjelju protiv Walesa u Cardiffu.

Momčad izbornika Zlatka Dalića prvi je put igrala na Opus Areni, najmodernijem stadionu u Hrvatskoj otvorenom ovog ljeta, a na kojem domaće utakmice igra Osijek. Atmosferu na osječkom stadionu u studiju Nove TV komentirao je bivši hrvatski veznjak Aljoša Vojnović, bivši igrač Osijeka, Slaven Belupa, RNK Splita, Istre i drugih klubova.

"Očekivao sam više od novog stadiona. Atmosfera mi je bila kilava. Da, reprezentaciju ne prate gorljivi navijači, ali očekivao sam više. Očekivao sam parti i dernek. Na stadionu nisu završili svi koji su htjeli", smatra Vojnović, rođeni Osječanin.

Pročitajte više