Volite borilačke sportove? Ovo je prava nagradna igra za vas!

Foto: FFC

INDEX SPORT vas nagrađuje!

Povodom večerašnjeg  FFC 28 spektakla u Ateni najbrže čitatelje nagrađujemo vrijednim nagradama koje su za vas osigurali Index Sport i FightChannel.

Najbržih 10 čitatelja nagrađujemo tromjesečnom pretplatom za besplatno gledanje Fight Channel Worlda na fightchanneltv.com platformi, a još 5 čitatelja nagrađujemo sa po jednom FFC majicom.

Kako do nagrada? Pošaljite nam što prije imena barem trojice boraca koji nastupaju večeras na prvoj ovogodišnjoj priredbi najjače regionalne borilačke promocije. E-mail sa svojim imenom i prezimenom te odgovorom pošaljite na nagradna@index.hr . Dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom.

Izravni prijenos FFC 28 priredbe iz Grčke, kao i sve dosadašnje FFC priredbe mogu se pratiti na Fight Channel World HD kanalu na sljedećim platformamama u Hrvatskoj: MaxTV, B.net, VIP TV i Optima. Sestrinski kanal Fight Chanela, Fight Channel World HD, je internacionalni kanal u HD kvaliteti na engleskom jeziku koji nudi vrhunske promocije i brendove iz MMA i kickboxing svijeta, poput FFC, KSW, RFA, GFC, SuperKombat, Yokkao. Fight Channel World moguće je pratiti i putem online video servisa dostupnog u cijelome svijetu 0-24h na web adresi FightChannelTV.com
 

Pročitajte više