UFC

Vraća se Khabib? Njegov menadžer uzbudio je fanove zagonetnom objavom

Foto: Getty Images

KHABIB Nurmagomedov objavio je odlazak u borilačku mirovinu nakon što je ugušio Justina Gaethjea u svojoj posljednjoj borbi i povećao omjer na 29:0 u cijeloj karijeri.

Istaknuo je kako se ne želi boriti bez oca Abdulmanapa koji je preminuo nakon operacije srca koju je zakomplicirao koronavirus i odlučio prekinuti karijeru.

Menadžer ponovno aktivirao priču

Ipak, sada se oglasio njegov menadžera Ali Abdelaziz koji je misterioznom objavom na Twitteru poručio da bi se Khabib mogao vratiti za još jednu borbu.

Abdelaziz je na Twitteru napisao samo "30:0", a svim pratiteljima UFC-a jasno je kako se radi o trenutnom Khabibovom omjeru poboljšanom za još jednu pobjedu.

Između dva obećanja

Razlog Khabibova umirovljenja nije bio u tome što se on više ne želi boriti, Dagestanac se umirovio jer je majci obećao da se neće boriti bez oca.

Sada bi se mogao vratiti usprkos obećanju majci kako bi ispunio obećanje koje je dao ocu prije nego što je umro, a to je da će karijeru završiti s omjerom 30:0.

UFC nema ništa protiv

Khabibov povratak čini se nije isključen ako pitate njegova menadžera, a i predsjednik UFC-a Dana White ranije je govorio kako misli da će se Dagestanac vratiti. 

"Khabib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je ta borba završena, ali imam osjećaj da bi mogao ići po skor od 30:0", rekao je White prije dva tjedna i dobio izravno pitanje smatra li da će se Khabib opet boriti.

"Želim to. Njegov otac je htio da mu sin završi karijeru omjerom 30:0 i mislim da mu Khabib želi ispuniti tu želju."

 

 

 

 

Pročitajte više