VRATAR IZVADIO LOPTU IZ GOLA Barcelona teško pokradena, Alba zabio za remi kod Valencije

Foto: Screenshot

BARCELONA je trebala voditi s 1:0 u velikom derbiju kod Valencije. No zahvaljujući najprije nevjerojatnoj sudačkoj pogrešci u 30. pa onda i strijelcu Rodrigu u 60. minuti, Katalonci su u velikom derbiju 13. kola španjolskog prvenstva gubili 1:0, ali je Jordi Alba u 82. minuti spasio svoju momčad za remi 1:1.  

Međutim, unatoč tome što je Barcelona sačuvala četiri boda prednosti na ljestvici, poništeni gol ipak je obišao nogometni svijet.  

Lionel Messi je u 30. minuti pucao s ruba šesnaesterca, a vratar domaće momčadi Neto napravio veliku pogrešku. Neto je želio uhvatiti loptu, ali mu je ona ispala i završila barem pola metra u golu. Messi i suigrači krenuli su slaviti, ali je glavni sudac Ignacio Iglesias zajedno s pomoćnikom Alfonsom Costoyom propustio priznati očit pogodak Katalonaca. 

Da bude gore po Barcelonu, primili su gol u 60. minuti. Jose Gaya sjajno je prošao po lijevoj strani i ubacio pred gol, gdje je Rodrigo bio najbrži i iz prve zabio za veliko vodstvo domaćina na Mestalli.

Ipak, lider Primere je u 82. minuti uspio izbjeći poraz. Messi je prekrasnom dugom loptom pronašao Albu, koji je s lijeve strane volejem iz prve zakucao loptu u mrežu za 1:1 i potpisao konačni rezultat. 

 

Pročitajte više