Vršajević napustio klub, nije odigrao ni minute. Navijači: Može li slika s terena?

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

AVDIJA VRŠAJEVIĆ (38) bio je jedan od najboljih igrača Hajduka od 2012. do 2015. godine. Desni bek iz Bosne i Hercegovine za splitski je klub u tom razdoblju odigrao 97 utakmica i zabio pet golova, a potom je otišao u turski Osmanlispor. Vršajević je 2014. sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, gdje je protiv Irana zabio pogodak u 3:1 pobjedi Bosne i Hercegovine.

Nije ni zaigrao za Čelik

Od siječnja ove godine bio je član Čelika iz Zenice, no ondje nije zaigrao. Napustio je klub nakon četiri mjeseca: "Obavještavamo javnost da, zbog privatnih razloga, Avdija Vršajević ne može ispunjavati ugovorne obaveze te zbog toga je potpisan raskid suradnje. Vršajeviću želimo svu sreću u budućim sportskim angažmanima!", oglasili su se iz Čelika, nakon čega su uslijedili komentari navijača koji nisu štedjeli ni Vršajevića, ali ni voljeni klub.

"Može li slika s terena?"

"Zar je i bio u klubu?", "Sve što imamo od Avdije je ova slika", "Može li slika s terena?", neke su od poruka. Vršajević nije odigrao ni minute za klub, iako je najavljen kao veliko pojačanje. Nakon Osmanlispora, otišao je u turski Akhisarspor 2018. godine, a od siječnja 2021. bio je igrač Ümraniyespora. U rujnu 2022. godine potpisao je za Sarajevo i tamo se zadržao samo jednu sezonu.

Pročitajte više