Vučinića liječnički dijeli od potpisa sa Juventusom, Žirkov odlazi iz Chelsea

Mirko Vučinić potpisat će potkraj dana i službeno ugovor s Juventusom i na taj način kompletirati transfer iz Rome. 

Vijest je potvrdio Juventus putem vlastite internetske stranice na kojoj se navodi da Vučinić trenutno prolazi liječnički pregled.

"Mirko Vučinić je u Torinu. Crnogorski igrač stigao je u nedjelju navečer i u ponedjeljak će obaviti liječničke preglede", stoji između ostalog u priopćenju torinskog kluba.

Vjeruje se kako će Juventus Romi za transfer Vučinića platiti odštetu u visini od 15 milijuna eura.

U redovima torinskog giganta na transfer Vučinića odlučili su se nakon što su im propali planovi o dovođenju Sergia Agüera i Giuseppea Rossija.

Žirkov se vraća u Rusiju?

Jurij Žirkov,  igrač Chelseaja, sasvim je blizu napuštanja Stamford Bridgea i povratka u rusku Premierligu.

Još uvijek se ništa službeno nije dogodilo, ali i engleski i ruski mediji pišu da su ostale samo sitnice do prelaska ruskog reprezentativca u Anži Mahačkalu.

Prije dvije godine je Žirkov napustio moskovski CSKA i pojačao Chelsea, ali se u niti jednom trenutku nije dobro snašao u Londonu. Mnogo je češće sjedio na klupi za pričuve nego li igrao u Chelseaju.

"Definitivno mi nije želja pratiti utakmice s klupe. Želim igrati - nebrojeno je puta govorio Žirkov, a sada su u londonskom klubu očigledno odlučili "ispuniti" igračeve želje, ali i nešto vratiti od novca kojeg su potrošili na njegovu kupnju."

Zenit, CSKA i Rubin su tražili Žirkova, no očigledno je novi ruski nogometni gigant Anži bio najbrži, ali i najizdašniji u ponudi za Žirkova. Službeno bi se vrlo brzo trebalo obznaniti na koliko godina Žirkov dolazi u Anži i uz koju cijenu.

Pročitajte više