Wengeru se vraćaju igrači: Almunia počeo trenirati, Adebayor će uskoro

MENADŽER Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger otkrio je za klupsku televiziju kako se dvojica važnih igrača uskoro vraćaju u  puni pogon nakon ozljeda.

Riječ je o vrataru Manuelu Almuniji i Emmanuelu Adebayoru. Almunia je van pogona još od prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Villarreala kada je stradao njegov gležanj, a dokaz njegovog oporavka je odrađeni kompletni trening u četvrtak.

Adebayor ima problema sa zadnjom ložom, a treninzima bi se trebao vratiti u subotu, što znači da bi trebao biti spreman za prvi ogled polufinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu sljedeće srijede, a možda već i protiv Middlesbrougha u 34. kolu engleskog prvenstva u nedjelju.

"Manuel Almunia danas (četvrtak) se vratio treninzima i sada ćemo vidjeti kako će odreagirati. Johan Djourou se također vratio treninzima i obojica bi mogla biti u sastavu za Middlesbrough. Adebyor se vraća treninzima u subotu i također bi mogao biti u sastavu za Middlesbrough, dok će Clichy (leđa) i Van Persie (prepone) definitivno propustiti i Middlesbrough i prvu utakmicu protiv Manchester Uniteda", rekao je Wenger.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više