UFC

White: Nisam trebao dati Silvi da se bori. Us*ali biste se da znate koliko zarađuje

Foto: Getty Images/Gulilver Image

PREDSJEDNIK UFC-a Dana White je nakon posljednjeg eventa, na kojem je poražen legendarni Anderson Silva, na presici komentirao Silvinu budućnost, ali i prozivke na svoj račun.

Naime, Silva je dao intervju u kojem se dalo naznačiti da se politika UFC-a promijenila otkako su braća Fertitta prodali kompaniju aktualnim vlasnicima, što je dovelo do puno lošijeg odnosa između kompanije i boraca.

"Ne vjerujem inače previše novinarima, čitam jako puno sranja. Svima nam nedostaje Lorenzo Fertitta, on je bio dobra duša kompanije, ali ja sam uvijek bio fer prema Andersonu. Ne osjećam se dobro jer sam mu dozvolio da se bori zadnji put, mislim da to nije bilo pametno. Ali uvijek smo ga poštovali. Da znate koliko je Silva plaćen da se bori, usrali biste se u gaće", rekao je White.

Nakon toga je komentirao i činjenicu da Anderson Silva ima još jednu borbu po ugovoru, iako sve ukazuje na to da se Silva više neće boriti.

"Borio se protiv Uriaha Halla pa je svejedno nakon borbe morao sjesti, nije mogao pričati. Što bi bilo tek da smo mu dali nekog od ubojica? Ne bi se dobro proveo. On je odrastao čovjek, ne mogu mu reći što će raditi, ali ja mu nikad neću dozvoliti da odradi zadnju borbu koju po ugovoru ima. Legenda je i treba otići u mirovinu. Stalo mi je do njega. Prestar je za borbe", zaključio je White.

Pitanje o još jednoj Silvinoj borbi pokrenuto je zbog intrigantne objave Silve na Instagramu. Osim što se zahvalio navijačima za sve godine podrške, napisao je i: "Nikad nemojte odustati, koliko god se teško stvari u nekom trenutku činile". Bivši prvak u srednjoj kategoriji i jedan od najboljih boraca još uvijek nije službeno umirovljen.

Nikad nemojte odustati, koliko god se teško stvari u nekom trenutku činile.

Pročitajte više