World of Warcraft dobiva novu ekspanziju, dolazi Battle for Azeroth

Foto: Blizzard Ent.

Kao što je i bilo očekivano, na BlizzConu je najavljena nova ekspanzija za jednu od najpopularnijih videoigara svih vremena World of Warcraft. Sedma po redu ekspanzija nosi ime Battle for Azeroth, a u fokusu je ponovo vraćanje korijenima.

Blizzard je ponovo oduševio s trailerima s kojima su najavili novu ekspanziju, a posebne emocije kod publike probudili su neki dobro poznati likovi Sylvanas i Anduin koji se već godinama provlače kroz Warcraft svijet. Između ostalih u novoj ekspanziji će se vratiti i legendarni Thrall, ali i Jaina.
 
Nova ekspanzija donijet će i nove kontinente Kul Tiras i Zandalar, kao i  Uncharted otoke. Naravno, bit će tu i novih dungeona i raidova, a podignut je i level cap na 120. Što se tiče player vs. player segmenta fokus je ovoga puta na strateškim borbama kakve smo navikli gledati u WarCraftu.  Zapovijedat će velikim vojskama, stvarati bazu i prikupljati resurse kako bi pobijedili protivnike. 
 
Novost dolazi i u obliku igrivih rasa. Naime uvedene su Allied Races, na strani horde Highmountain Taureni, Nightborn Elfovi i Zandalari Trolovi, a na strani Alliance Dark Iron Dwarfovi, Void Elfovi i Lightforged Drenai. Naravno, s novim rasama moći ćete birati standardne odgovarajuće klase. Datum izlaska nove ekspanzije morat ćemo još malo pričekati. Također je potvrđen i Vanilla server, koji će zasigurno obradovati stare igrače. 
 

 

 

Pročitajte više