Xabi Alonso mirno je uživao u proslavi titule. Pogledajte što mu je Stanišić napravio

Screenshot: YouTube/Bundesliga

BAYER LEVERKUSEN jučer je prvi put u svojoj povijesti postao prvak njemačke Bundeslige. Klub osnovan 1904. godine dosad je pet puta bio njemački viceprvak, a u ovoj je sezoni premijerno stigao do titule. Ona je osvojena pet kola prije kraja prvenstva.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE STANIŠIĆ PIVOM ZALIO TRENERA

Bayer, koji je bez poraza nakon 29 kola i na omjeru od 25 pobjeda i četiri remija, ima nedostižnih 16 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bayern. Sastav iz Münchena jučer je predao titulu koju je osvajao ukupno 32 puta, a neprekidno od sezone 2012./13.

Veliko slavlje na terenu i u svlačionici

Veliko slavlje nastalo je nakon susreta kojim je i matematički osvojena titula. Navijači su utrčali na teren i više se nisu vraćali na tribine, a proslava je nastavljena i u svlačionici. Pritom se istaknuo i Josip Stanišić.

Hrvatski reprezentativac u Bayeru igra na posudbi iz Bayerna i jučer je osvojio svoj četvrti bundesligaški naslov. U pohodu na titulu sudjelovao je sa 16 odigranih utakmica. Postigao je i jedan gol, upravo Bayernu u pobjedi 3:0 u susretu 21. kola. U jučerašnjom ogledu nije nastupio, ali bio je sjajno raspoložen u proslavi. Upravo je on na dotad suhog trenera momčadi Xabija Alonsa izlio prvo pivo.

 

Pročitajte više