ZA SJEVER NE SMIJU PRODAVATI Ulaznice za utakmicu s Evertonom i po 1000 kuna, Torcida prijeti preprodavačima

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

NAKON što je Hajduk još prije tjedan dana rasprodao Poljud za uzvratnu utakmicu play-offa Europske lige protiv Evertona, preprodavači su u oglasima ubrzo počeli nuditi ulaznice. Iako su zapad i istok stajali 200 i 240 kuna, te ulaznice su se preprodavale i po 1000 kuna.

Iako ih se već puno prodalo i po tako visokim cijenama, na Njuškalu ih je ostalo još nekoliko po redovnoj cijeni, ali i po puno višim cijenama. Sve ulaznice koje se mogu kupiti su za istok i zapad. Ulaznica za sjeverni dio tribine više nema.

"Ma, bježi. Zvali su me neki tipovi i prijetili mi pa sam skinuo karte za sjever iz oglasa. To je ludo sve, ne želim imati problema s njima", rekao nam je jedan od oglašivača nakon što smo ga pitali ima li ulaznica za sjevernu tribinu.

Najžešći navijači Hajduka godinama ne podnose preprodavače ulaznica. Ponekad su ih hvatali oko Poljuda i otimali im ulaznice pa su ih dijelili navijačima. Bilo je i uvreda, udaraca i raznih problema.

Najčešći oglasi na Njuškalu su oni u kojima se ulaznice uglavnom prodaju po dvostruko većoj cijeni. Tako se dvije karte za zapad mogu naći za 1000 kuna.

"Kupio sam sebi i prijatelju ulaznicu i još dvije da ih prodam. Zašto ne? Evo stalni mi mobitel zvoni. Mogli su oni stajati na suncu u redu i čekati da kupe karte, tko im je sad kriv? Zaradit ćemo 500 kn pa ćemo poslije vani proslaviti pobjedu", rekao nam je mladić iz Splita koji dva "zapada" nudi za 1000 kuna.

Bilo je i onih koji su ulaznice prodali po redovnoj cijeni jer ne mogu otići na utakmicu, ali one s prodane čim su se pojavile u oglasima.

Pročitajte više