Zabio si škare u trbuh i predozirao se. 2016. je bio najplaćeniji nogometaš svijeta

Foto: Profimedia

EZEQUIEL LAVEZZI (38), proslavljeni argentinski nogometaš u prošlom desetljeću, proživljava i jedva preživljava veliku dramu. Nakon što je jučer u bolnicu u Buenos Airesu primljen zbog predoziranja te je na intenzivnoj njezi, otkrivaju se detalji njegove nevjerojatne i zamalo tragične situacije. Lavezzi je u bolnici završio prvi put prije tri tjedna.

"Bio je na zabavi. Odjednom je podemonio"

Nekadašnji reprezentativac Argentine dovezen je u bolnicu s ubodnom ranom na trbuhu i prijelomom ključne kosti. Južnoamerički mediji izvještavali su da je Lavezzija izbo njegov brat. Novinarka Estefi Berardi sada otkriva da to nije istina. Točnije, da je Lavezzi izbo sam sebe. 

"Lavezzi je bio na zabavi, gdje je postao jako nervozan i počeo se čudno ponašati. Rekao je da čuje glasove u glavi, govorio je kako dolaze po njega i da ga love. Toliko se bojao da je zgrabio škare i počeo se bosti. Tada je njegov brat reagirao i spasio ga.

"Bio je uvjeren da ga bivša progoni i želi ubiti"

S obzirom na to da je Ezequiel potpuno podemonio i moglo ga se kontrolirati samo primjenom velike fizičke sile, na kraju je završio s lomom ključne kosti." Novinarka otkriva i da je Lavezzi bio uvjeren da ga želi ubiti bivša žena Natali s kojom se još parniči. 

Krajem 2016. Lavezzi je bio najplaćeniji nogometaš svijeta. Zarađivao je preko 20 milijuna eura godišnje u kineskom Hebeiju. U karijeri je igrao za Estudiantes, San Lorenzo, Napoli i PSG, a za Argentinu je nastupio 51 put te osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2014. 

Pročitajte više