ZAŠTO JE TOTTI U PENZIJI? Zabio golčinu u rašlje, obožavatelji utrčavali u teren da ga dotaknu

Screenshot: Youtube

50 TISUĆA LJUDI nije niti trepnulo na Ševčenka, Rivalda, Maldinija, Zanettija, Crespa, Bobana... 

Od svih velikana na terenu, zanimao ih je samo Francesco Totti, koji je dva dana ranije proslavio 41. rođendan, ali i dalje igra kao mladić.
 
Kakha Kaladze, gruzijski velikan Milana, u Tbilsiju je organizirao humanitarnu utakmicu između "Kaladzeovih 11" i "Svjetskih zvijezda" i kako je napisao jedan tviteraš: "Na terenu je 21 bivši i još jedan aktivni igrač."

Četiri mjeseca nakon što se pred uplakanim Olimpicom i cijelim nogometnim svijetom oprostio od voljene Rome i nogometa, vratio se, izgledao i igrao kao mladić. 
 
Tijekom ljeta izgubio je par kilograma, radio s osobnim trenerom, a igrao je u personaliziranim kopačkama. S obzirom na sve navedeno, postavlja se pitanje zašto se uopće umirovio?

Posebno nakon što je sve oduševio sjajnom asistencijom za gol Salgadu, te golčinom koju je silovitim šutom s 18 metara u rašlje zabio nemoćnom Abbiatiju.
 
I dok su ostali nogometni penzioneri disali na škrge i iz igre izlazili ranije (Boban je izdržao pola poluvremena, Dario Šimić prvi dio utakmice), Totti je ostao na terenu do 90. minute.
 
Tada je izašao kako bi dobio standing ovation, a par minuta ranije na travnjak stadiona utrčalo je nekoliko Tottijevih obožavatelja samo kako bi ga mogli dotaknuti. 

Pročitajte više