Zatvorsko pismo celebrity-boksačice: Jedan čuvar stane ispred mene, drugi iza

Screenshot: 60 minutes Australia

BIVŠA reality zvijezda, ali i celebrity-boksačica Arabella Del Busso (34) služi kaznu zatvora u Australiji. Osuđena je da je ukrala 52 tisuće dolara od svog poslodavca dok je prije boksačke karijere radila na recepciji jednog hotela, sada je oko mjesec dana u zatvoru, a mora odslužiti još četiri mjeseca kazne.

Daily Mail Australia objavio je potresno pismo koje je Del Busso poslala medijima, a u kojem opisuje sve što joj se događa u Dillwynia Correctional Centreu. Svoja iskustva opisuje kao traumatična, a kao najgori dio boravka u zatvoru opisuje fizički invazivne pretrese.

"Pretresi nisu samo traumatizirajući, zbog njih se osjećam poniženo jer se svaki puta moram skidati pred dva čuvara. Jedan stoji ispred mene, drugi iza. Onda moram prvo podići grudnjak i pokazati grudi, a nakon toga mi jedan od njih skine gaćice do koljena ili potpuno pa se moram sagnuti, raširiti stražnjicu i dizati jednu pa drugu nogu", navodi u svom pismu Del Busso.

Svaki dan joj je sve teži

Del Busso je otkrila da joj drugi zatvorenici kradu hranu, ali i da joj se redovito prijeti nasiljem. Tvrdi da boravi u ponižavajućim uvjetima i dijeli malenu ćeliju s nizom drugih zatvorenica koje su u zatvoru zbog znatno ozbiljnijih prekršaja.

"Osjećam se nesigurno, strah me da bi mogle saznati tko sam. Prolazim kroz dane spuštene glave, ali svaki dan je sve teži. Neke stvari sam izostavila jer sam znala da će zaposlenici zatvora čitati pismo, nisam htjela da znaju neke stvari koje bi mi ugrozile sigurnost", napisala je.

Podsjetimo, Arabella Del Busso je u boksačkom svijetu postala poznata jer u meču nastupila u tangama, a borila se protiv influencerice Papi Katarine i pobijedila.

Pročitajte više