"Zaustavite Mamića": Boysi oblijepili München lecima s prekriženom Glavom, dijelit će se i večeras na Allianz Areni

Foto: Index

SKUPINA BBB-a iz Njemačke uz pomoć navijača Bayerna i 1860 Münchena pripremila je prigodnu kulisu za večerašnje gostovanje Dinama na Allianz Areni. Braći Mamić ta se kulisa neće svidjeti. Naime, Boysi su otiskali deset tisuća letaka s prekriženom glavom Zdravka Mamića i tekstom u kojem podsjećaju na njegovu biografiju.

Koncentrirali su se na optužbe USKOK-a za utaju poreza i izvlačenje novca iz kluba, zatim na famozni "rikverc" koji hrvatski reprezentativci i dinamovci temeljem raznih ugovora vraćaju Mamiću tijekom karijere te na gazdinu umreženost s moćnim sucima i desničarskim strankama koje financira. "Tog čovjeka treba zaustaviti", apeliraju Boysi.

Posebno se ističe Mamićev odnos s Lukom Modrićem i predsjednicom Kolindom. Kako doznajemo od BBB-a, grad je već oblijepljen lecima koji će se uz pomoć domaćih navijača večeras dijeliti i na Allianz Areni.

Osim dijeljenja letaka s poznatim motivom, BBB su prilikom "zauzimanja" brojnih minhenskih pivnica, uz transparente njihove skupine, izvjesili i one kojima iskazuju ogorčenje Mamićem:

 

Braću Mamić u Njemačkoj su dočekali i mnogobrojni članci u medijima koji se bave  istragom USKOK-a.

Pročitajte više