Ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka: Dinamo može na Arsenal, Werder, Liverpool...

PROĐE li Dinamo Domžale, u trećem pretkolu mogao bi se, između ostalih, susresti i s Eduardovim Arsenalom. Ta utakmica vjerojatno bi izazvala još više oduševljenja među ljubiteljima nogometa nego što je ona u prošlogodišnjim kvalifikacijama Lige prvaka, gdje je Wenger zapazio Eduarda i odlučio da ga želi dovesti u klub.

No, koga će Dinamu, naravno ukoliko prođe Domžale, namijeniti ždrijeb saznat ćemo u petak, kada će se isti održati u Nyonu.

Arsenal bi osim protiv Dinama mogao igrati i protiv Salzburga, od kojega je izgubio na pripremama u Salzburgu, no u kvalifikacijama za Ligu prvaka, rezultat će, vjerujemo, biti na strani Engleza.

Drugi mogući protivnici Eduardovog novog kluba mogli bi biti Fenerbahče, AEK Atena, Dinamo Bukurešt, Spartak Moskva, Toulouse, Zurich, Sparta Prag, te pobjednici susreta 2. pretkola kvalifikacija.

Dinamo će s druge strane ići na nositelje, a to su Liverpool, Valencia, Sevilla, Benfica, Ajax, Werder Bremen, Celtic, Lazio, Anderlecht, Dynamo Kijev, te pobjednike susreta Pyunik - Shakhtar Donetsk, Tampere United - Levski Sofia,  Rangers - Zeta, Bešiktas - Sheriff, Zaglebie Lubin -  Steaua Bukurešt.

Pročitajte više