Zekić: Igramo tri utakmice doma, jednu u gostima. Za druge momčadi bi to bilo dobro

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Slaven Belupa u nedjelju će od 17:10 na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek - Apaš ugostiti Rijeku u utakmici 14. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Slaven u susret ulazi kao četvrtoplasirana momčad lige, dok je osmoplasirana Rijeka u potrazi za trećom pobjedom u nizu. Utakmicu je najavio trener koprivničke momčadi Zoran Zekić. Komentirao je činjenicu da Slaven bolje igra u gostima nego doma.

"Imamo sad tri utakmice doma i jednu vani do pauze. Za svaku drugu momčad to bi bile dobre vijesti, no mi, nažalost, nismo igrali dobro kod kuće. No nadamo se da ćemo i mi tu prednost domaćeg terena koristiti na bolji način. Svi mi znamo kako moramo igrati. Rekao sam igračima da moraju biti mirniji na lopti. Oni po svojoj kvaliteti mogu igrati bolje. Kad izgubimo deset lopti, pada samopouzdanje. Moramo i više trčati, pogotovo u dubinu i povratno u obranu", objasnio je Zekić.

"Imamo nekoliko problema što se tiče ozljeda u ekipi, no svjesni smo važnosti utakmice koja nas čeka u nedjelju. Rijeka se digla i znali smo da će se to kad-tad dogoditi s obzirom na njihov kadar, ali mi smo spremni. Igramo u Koprivnici i to moramo iskoristi."

 

Pročitajte više