Zekić o prekrasnom golu Hoxhe: Ako netko misli da nije pucao - pucao je

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

SLAVEN BELUPO i Rijeka su u Koprivnici odigrali posljednju utakmicu 14. kola SuperSport HNL-a. Slaven je pobijedio 2:1 golovima Hoxhe (45.) i Krstanovića iz penala (80.). Za Rijeku je zabio Vučkić (49.). Utakmicu je prokomentirao Slavenov trener Zoran Zekić.

Zekić: Potpuno smo kontrolirali utakmici

''Potpuno smo kontrolirali utakmicu, zabili predivan gol. Nismo im dali da nam dođu do gola. Dogovorili smo se na poluvremenu da se ne povlačimo. Nažalost, primili smo gol, a onda smo u drugom dijelu drugog poluvremena preuzeli inicijativu i došli do pobjede", rekao je Zekić po završetku utakmice, a na konferenciji za medije nastavio:

"Prošle godine smo od četiri utakmice u tri bili bolji. Ove godine je situacija bolja. Prezadovoljan sam igračima. Prvo poluvrijeme smo diktirali utakmicu i zabili gol. Nažalost, primili smo gol iz prve napadačke reakcije Rijeke. Na kraju smo se uspjeli nametnuti."

"Ako netko misli da Hoxha nije pucao - pucao je"

Osvrnuo se zatim na prekrasan pogodak Arbera Hoxhe. Mjesecima molimo igrače koji su dobri s distance da pucaju. Pogodak Hodže je fantastičan, a ako netko slučajno misli da nije pucao - pucao je", izjavio je pa se dotaknuo i Krstanovića: "Nadam se da Ivan neće čekati dva mjeseca, nego da će zabiti još koji gol."

"Znate svi što su pričali na početku sezone za nas. S ovakvom energijom i pristupom možemo i još bolje. Nekad smo u grču, ali svaki bod nam je bitan. Ova tri boda su nagrada za poštenje i odgovaran rad", zaključio je Zekić.

 

Pročitajte više