Zelg ponovno u ringu: Najvjerojatnije protiv karate majstora Andrewsa Nakahare

ZELG GALEŠIĆ vrlo će vjerojatno na Dreamovom 11. 22.rujna turniru ući u ring protiv Brazilca Andrewsa Nakahare. Ta se borba trebala održati još 5. travnja, no hrvatski je borac bio prisiljen otkazati nastup zbog loše krvne slike i iscrpljenosti. Umjesto Galešića Nakahara se borio protiv Shungo Oyame i ubilježio nokaut u prvoj rundi.

"Borba još uvijek nije potvrđena s moje strane, no to je ono što želim", rekao je Zelg u razgovoru za Index dodavši:

"Sve ovisi o mom menadžeru, ja bih se htio boriti, no on odlučuje o detaljima."

Informacija da su Nakahara i Zelg jedan od parova Dreamovog 11 turnira procurila je na portalu Tatame gdje je bivši svjetski prvak u Kyokushin kaikan karateu potvrdio je mu je taj meč sljedeći na tapeti.

O Nakahari Zelg je ponovio on što je već prije rekao...

"On je stand up borac i to mi odgovara. Već je već treći prvak svijeta u toj vrsti karatea protiv kojeg ću se boriti. On je odličan dečko, vrlo je srčan i jako dobro fizički pripremljen. Respektabilan je protivnik. No ja vjerujem u sebe i novu pobjedu. Ne planiram ga rušiti u parter, borbu ću rještiti u stojci", rekao je Zelg.

Nakon niza pehova za Galešića (lom noge, problemi s krvnom slikom) hrvatski borac kaže kako se napokon osjeća odlično.

"Mogao bih se boriti sutra. Jako se dobro osjećam i savršeno sam spreman. Jedva čekam ponovni ulazak u ring", zaključio je hrvatski borac.

Posljednji put Galešić je u Japanu nastupio u rujnu 2008. u polufinalu Dreamovog Grand Prixa gdje je poražen od jednog od najboljih parteraša svijeta Ronalda Souze Jacarea polugom na ruci.

Marko Petrak
Foto: Index

Pročitajte više