Kolarov se umiješao u skandalozan transfer srpskog nogometaša i prozvao njegovog oca

Foto: EPA

POTENCIJALAN transfer srpskog nogometaša Lazara Samardžića u Inter iz Udinesea pretvorio se u cirkus, piše Gazzetta dello Sport. Lazarov otac Mladen stopirao je već završen posao jer, kako on tvrdi, nije dao dozvolu menadžerici Rafaeli Pimenti da ga dogovori.

Pimenta je rekla da je sve bilo u redu i poslala je Lazara Samardžića na liječnički pregled u Milan, transfer je trebao biti vrijedan 15 milijuna eura, no stopirao ga je Mladen Samardžić. Tu verziju priče potvrdio je i nekadašnji kapetan srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov, koji je također sudjelovao u dogovoru transfera.

"Puno laži je izgovorio njegov otac"

"Mladen Samardžić govori puno laži. Mogu potvrditi verziju priče Rafaele Pimente. Ja sam upoznao nju i Lazara Samardžića. Razočaran sam jer je igračev otac izgovorio puno laži", rekao je Kolarov za Gazzettu dello Sport.

Samardžić ima 21 godinu i karijeru je započeo u Herthi. Igrao je za RB Leipzig, a od 2021. je u Udineseu. Bio je član svih njemačkih mladih reprezentacija, a u veljači ove godine prihvatio je poziv Srbije. Otad je za nju nastupio u dvjema utakmicama.

Pročitajte više