Zlatko Kranjčar: Niko je profesionalac i svejedno mu je gdje će igrati

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije i otac trenutno najeksponiranijeg hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara, Zlatko Kranjčar, izjavio je kako ne zna zbog čega se svi brinu za status njegovog sina, te da ne vidi zašto on ne bi mogao otići u Hajduk, pogotovo zato što su u Dinamu otvoreno poručili da na njega više ne računaju.

“Ne živimo li u otvorenoj zemlji, u kojoj treba svakodnevno graditi mostove umjesto da ih se sustavno ruši? Zbog čega činjenica da netko iz Dinama zaigra za Hajduk i obratno treba imati obilježje izdaje” - izjavio je Cico Kranjčar, prenosi Vjesnik.

Cico je dodao kako je Niko profesionalac spreman otići u bilo koji klub koji će ga cijeniti i omogućiti mu igrati, a da bi tako moglo biti u Hajduku govore informacije prema kojima će čak i Torcida za Niku pripremiti transparent dobrodošlice, te gigantsku zastavu s njegovim likom.

Hrvatski izbornik zabrinut je što Niko ne zna gdje će igrati, jer na njemu planira izgraditi igru reprezentacije, a ne bude li Niko igrao, to neće biti moguće.

Iako su neki nagađali kako bi moglo doći do neočekivanog obrata i ostanka Nike u Maksimiru, iz Dinama dolaze vijesti kako je Niko dobio posebnog trenera s kojim će raditi dok ne pronađe novi klub. Dok će njegovi bivši suigrači krenuti na pripreme, Niko Kranjčar će u društvu Poldrugača i Hrmana vježbati pod trenerskom palicom Vinka Šake, trenera iz Dinamove omladinske škole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.