Košarka

Zovu ga Zlatanovim dvojnikom, a njegov novi klub odmah se našalio s Ibrahimovićem

Foto: Profimedia

BOSANSKOHERCEGOVAČKI košarkaš Nihad Đedović (32) novi je igrač Unicaje iz Malage, a španjolski klub Đedovićev je dolazak iskoristio kako bi se zanimljivom objavom na Twitteru našalio sa Zlatanom Ibrahimovićem i njegovom fizičkom sličnošću s Đedovićem.

Sličnost Đedovića i Ibrahimovića u svijetu je primijećena kada je bosanskohercegovački košarkaš promijenio imidž i pustio dugu kosu. Iako Đedović sada ponovno ima kratku kosu, internetom, kao što možemo vidjeti, i dalje često kruže fotografije kojima se njih dvojica uspoređuju.

Đedović prije četiri godine: U Parizu me svaka druga osoba zaustavljala za sliku. Nevjerojatno

"Zlatan je s Balkana i ima gene iz bivše Jugoslavije. Ljudi vide nešto u meni što su vidjeli i u njemu. Otkako puštam kosu, svakog dana me tagiraju na Instagramu ili Twitteru. Ljetos sam bio u Parizu na tri dana i svaka druga osoba me je zaustavljala kako bi se slikala sa mnom. Nevjerojatno", pričao je Đedović prije četiri godine.

Đedović je prije Unicaje proveo čak devet godina u minhenskom Bayernu. Karijeru je započeo u Bosni, odakle je prešao u Barcelonu, no većinu vremena proveo je na posudbama u Cornelli, Obradoiru i Virtus Romi. Prije Bayerna kratko je bio i u Galatasarayu te Albi Berlin.

 

Pročitajte više