Zvezda smijenila trenera, on oduševio klub i navijače odlukom nakon otkaza

Foto: Profimedia

BEOGRADSKI Partizan je u zaostalom derbiju devetog kola srpske Superlige na stadionu JNA rezultatom 2:1 pobijedio Crvenu zvezdu, susjede i najveće rivale, i tako je preskočio na prvom mjestu elitnog ranga srpskog nogometa.

Zvezdi, koja ima najskuplju momčad u povijesti kluba i igrala je grupnu fazu Lige prvaka, ovo je već treći ovosezonski poraz i sada ima bod manje od Partizana. Odmah nakon utakmice trener srpskog prvaka Barak Bakhar dobio je otkaz. 

Izraelac je u svibnju potpisao trogodišnji ugovor prema kojem je godišnje zarađivao 1.2 milijuna eura. Telegraf javlja da je Bakhar "ispao veliki gospodin" i da neće od kluba potraživati novac za ostatak od dvije i pol godine ugovora.

"Bakhar je i sam svjestan da nije ispunio nijedan cilj i sporazumno je raskinuo ugovor. Ispao je maksimalno korektan, dobit će još plaću za prosinac. Tako će ukupno koštati Zvezdu oko 600 tisuća eura", piše Telegraf.

Zvezdu je vodio u 27 utakmica i ostvario 17 pobjeda uz osam poraza. Prije beogradskog kluba vodio je Kiryat, Hapoel Beer Shevu i Maccabi Haifu.

Pročitajte više