Transferi

Zvijezda Cityja emotivnom se objavom oprostila od kluba, ide u Chelsea

Foto: EPA

ČEKA se još samo službena potvrda transfera krilnog napadača Raheema Sterlinga (27) iz Manchester Cityja u Chelsea, a iako još nije stigla, Sterling se emotivnom objavom na društvenim mrežama već oprostio od kluba u kojem je proveo sedam uspješnih sezona.

Za to vrijeme skupio je 339 nastupa za klub u službenim utakmicama i postigao 131 pogodak. Podsjetimo, u City je došao 2015. iz Liverpoola u transferu vrijednom 63.7 milijuna eura. Engleski mediji pišu da ga City prodaje Chelseaju po cijeni od 56 milijuna eura.

Sterlingovo pismo Cityju:

"Sedam sezona, 11 velikih trofeja, uspomene za cijeli život. Stručnom stožeru koji je imao veliku ulogu u mom razvoju, mojim suigračima koji su postali više od ljudi s kojima samo dijelim teren, osoblju u administraciji i uredu, navijačima koji su neumorno podržavali ekipu i svima uključenima u rad kluba - moje poštovanje za vas ne može biti veće.

Zahvalan sam za sve uspone i padove. Upravo su padovi testirali moju snagu i odlučnost i omogućili mi da stojim pred vama kao najbolja moguća verzija sebe. Stigao sam u Manchester kao 20-godišnjak, odlazim kao čovjek. Hvala vam na vašoj beskrajnoj podršci. Bila je čast nositi dres Manchester Cityja", napisao je Sterling.

 

Pročitajte više