Zvijezda Juvea: Mandžukić? Isti Zlatan, pričao bi sa mnom samo kad bi me vrijeđao

Foto: Profimedia

MARIJA MANDŽUKIĆA (37) i danas pamte u Juventusu. Bivši hrvatski reprezentativac jedan je od najomiljenijih stranaca u povijesti Stare dame. Navijače je osvojio ratničkim zalaganjem za dres koji nosi, a za torinski je klub igrao od 2015. do 2019. te osvojio četiri Scudetta, tri talijanska kupa i jedan superkup. U nekoliko navrata bio je i kapetan, a navijači su mu često posvećivali pjesme i transparente. No Mandžo ipak nije bio baš svima omiljena pojava u svlačionici.

Bivši mu se suigrač iz Juventusa i današnji igrač Stare dame Moise Kean u podcastu 19F prisjetio svojeg iskustva s Mandžukićem, kojeg je usporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem.

''Netko tko je na mene ostavio traga je Mario Mandžukić. Ima isti karakter kao Zlatan Ibrahimović. Tip je koji ne govori puno. Nije razgovarao sa mnom, a ako je i govorio, to je bilo samo kako bi me uvrijedio'', rekao je Kean pa dodao:

''Jednom sam s 15 godina trenirao s prvom ekipom. Premjestili su me u njihovu svlačionicu i sjeo sam blizu njega. Pitao me što radim ovdje. Odgovorio sam mu: 'Pokušavam biti kao ti.' Rekao mi je: 'Čuj, danas se trudiš, a sutra se vraćaš juniorima. Nije ti mjesto ovdje', ispričao je Kean.

Mandžo se krajem 2021. godine priključio stručnom stožeru hrvatske nogometne reprezentacije, a u karijeri je još igrao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico i Al-Duhail. S Hrvatskom ima srebro s SP-a 2018.

Pročitajte više