Zvijezda Milana otkrila bizarnu želju navijača: Bio sam u restoranu s prijateljima...

Foto: EPA

KRILNI napadač Milana Rafael Leao (24) otkrio je bizarnu anegdotu s navijačem talijanskog kluba. "Bio sam u restoranu s prijateljima. Kada smo završili s večerom, na odlasku sam susreo navijača Milana koji me pitao: 'Rafa, mogu li ti poljubiti noge?' I učinio je to, iako sam mu govorio 'ne, ne'. Bio je mlad", uz smijeh je ispričao Leao u podcastu 19F.

Među ostalim, Leao je govorio o odnosu sa Zlatanom Ibrahimovićem, fantastičnim napadačem s kojim je u milanskom klubu dijelio svlačionicu i koji je u lipnju završio karijeru. "Kada sam odigrao dobru utakmicu, Zlatan mi ništa ne bi rekao. Obratio mi se samo kada sam bio loš. Bio je fokusiran na detalje. Ponekad bi mi govorio da s takvim talentom ne smijem činiti pogreške u kontroli lopte", rekao je Leao.

Leao je najbolji i najskuplji igrač Milana

Leao je ove sezone, u kojoj nosi broj 10, upisao 16 nastupa, četiri pogotka i četiri asistencije. U milanski klub stigao je 2019. iz Lillea za 50 milijuna eura. Ukupno je odigrao 179 utakmica u kojima je zabio 47 i asistirao za 40 pogodaka.

Prema Transfermarktu, stranici specijaliziranoj za vrijednosti nogometaša, procijenjen je na 90 milijuna eura, što znači da je najvrjedniji igrač Milana. Proglašen je najboljim igračem sezone 2021./2022, kada je Milan osvojio titulu prvaka Serie A.

Pročitajte više