Zvijezda Milana razljutila profesore: "Umjesto da uči, on se zabavlja na Ibizi"

Foto: Getty Images/ Guliver Image

NAKON što je produžio ugovor s Milanom, mladi golman Gianluigi Donnarumma odlučio se opustiti na najomiljenijem mjestu partijanja mladih, Ibizu. Odlaskom na otok zabave devetnaestogodišnjak je razljutio profesore koji su mu zbog obaveza u reprezentaciji U-21 izašli u susret.

Donnarumme je odlaskom posebno uvrijedio predsjednika komisije za ispite, profesora Eldu Forja. Kaže da su mu dali vremena isključivo zbog sudjelovanja na Europskom prvenstvu reprezentacije U-21, no on ga je ipak odlučio iskoristiti za zabavu te zajedno s djevojkom otputovao na Ibizu. 
 
"Ovakvo ponašanje predstavlja ozbiljan manjak poštovanja prema školi i drugim učenicima. Gospodin Donnarumma je dobio više vremena za učenje. Ministarstvo znanosti tako izlazi u susret onima koji se bave sportom, a žele se i školovati. Zahtjev za dodatnim vremenom za učenje bio je opravdan zbog sudjelovanja na Europskom prvenstvu do 21 godine. Naravno da mu je to odobreno kako bi se stigao pripremiti za testove. Ipak, umjesto da uči, on je otišao na Ibizu sa svojom djevojkom", rekao je razočarano profesor Forjo talijanskim medijima.
 
Isti ispit polagalo je još 57 učenika od koji su neki unatoč obiteljskim problemima ipak izašli na ispit. Profesor Forja ne nalazi opravdanje za golmanovo ponašanje te smatra da je svojim postupkom pljunuo u lice svima u školi.
 
"Očito je mislio da može izaći na kraj svim obavezama. Mogao se sjetiti da je imao ispit dan nakon što je otišao na Ibizu", ljutito je rekao Forjo.
 

 

Pročitajte više