UFC

Zvijezde UFC-a prognozirale borbu Miočića i Cormiera, srpski as navija za Stipu

Foto: Getty Images / Guliver Image

OSTALO je još osam dana do uzvratnog meča između Stipe Miočića i Daniela Cormiera na velikoj UFC 241 priredbi u Anaheimu.

Ulog je isti kao i onaj u prvoj borbi: šampionski pojas teške kategorije. Amerikanac hrvatskih korijena pokušat će osvetiti najbolniji poraz svoje karijere, a u meč ulazi u izrazito emotivnom stanju, što potvrđuju gotovo svi javni nastupi u posljednjih nekoliko tjedana.

Mišljenja javnosti, kao i MMA analitičara, oko ishoda tog meča su podijeljena, a portal MMA Crazy proveo je anketu među njihovim kolegama, UFC-ovim borcima, bivšim i sadašnjim izazivačima za naslove u nižim težinskim kategorijama. 

Anthony Smith, bivši izazivač u poluteškoj kategoriji, nimalo ne dvoji oko toga za koga će navijati:

"Ma dajte, svi znaju da je Miočić moj čovjek. Dobit će nokautom. Mislim da ćete vidjeti najboljeg Stipu dosad. Životinja je i ljutit je. Najgora stvar za tešku diviziju je ljutiti Stipe Miočić. Dobit će nokautom rano u borbi." 

S druge strane, Volkan Oezdimir, koji je prije godinu i pol dana izgubio od Cormiera u meču za titulu u poluteškoj kategoriji, prednost daje aktualnom prvaku:

"Vidim veliko samopouzdanje kod Cormiera. Mislim da će uspjeti opet izvući pobjedu."

Domaćoj javnosti možda će najinteresantnija biti snažna podrška koju je Miočić dobio od Srbina Aleksandra Rakića, jednog od najboljih poluteškaša svijeta:

"Nadam se da će Miočić dobiti, jako mi se sviđa. Mislim kako ne dobiva od UFC-a pozornost koju zaslužuje. Nadam se da će Stipe pobijediti, da će istući Cormiera. Nemam ništa protiv njega, ali navijam za Stipu." 

U videu ispod možete pogledati kako su tipovali i drugi intervjuirani borci.

Pročitajte više